IGB

Connexion

(Article of periodic en Anglais - 2012)

Document title

Between food and flesh : how animals are made to matter (and not matter) within food consumption practices

Authors(s) and Affiliation(s)

EVANS A.B. ; MIELE M. ;

Abstract

L'accent est mis sur les pratiques quotidiennes concernant la nourriture : achats, préparation culinaire, repas. Interactions complexes entre les dimensions matérielles et symboliques de ces pratiques.

Source

Article of periodic

published at : Environment and planning. D. Society & space / ISSN 0263-7758

Editor : Pion, London - ROYAUME-UNI (1983)

Millesime : 2012, vol. 30, no2 [pp. 298-314]

Bibliographic references : 45 ref.

Collation : 1 fig.

Language

Anglais

Digital Object Identifier

Go to electronic document thanks to its DOI : doi:10.1068/d12810

Tous droits réservés © Prodig - Bibliographie Géographique Internationale (BGI), 2012
Refdoc record number (ud4) : 25991877 : Permanent link - XML version
Powered by Pxxo